НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Бійка в центрі Одеси із застосуванням зброї та сльозогінного газу

Бійка в центрі Одеси із застосуванням зброї та сльозогінного газу

Бійка в центрі Одеси із застосуванням зброї та сльозогінного газу
Читати grad.ua у  

Поліцейські встановили, що ввечері на перехресті вулиці Дерибасівської та провулку Віце-Адмірала Жукова компанія п'яних молодих людей спровокувала словесну перепалку з незнайомцями. Яка переросла в бійку із застосуванням застосуванням зброї. Було зроблено три вистріли, а також хулігани розпилили сльозогінний газ.

Від дій зловмисників постраждала перехожа, яка намагалася зафіксувати подію на відео і так само отримала "порцію" газу.

Поліцейські затримали двох із трьох нападників.

Постраждалі звернулися по медичну допомогу: усім трьом діагностували посттравматичний кон'юнктивіт, одному хлопцю - забої м'яких тканин колінного суглоба, а другому - садна правого передпліччя та грудної клітки.

Під час огляду місця події слідчі вилучили пістолет, схожий на пневматичний, з магазином до нього та газовий балончик, які будуть направлені на експертизи. За хуліганство із застосуванням предметів, спеціально пристосованих для нанесення тілесних ушкоджень, вчинене групою осіб, слідчі повідомили фігурантам про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Наразі слідчі клопочуть про обрання їм у суді запобіжного заходу. Поліцейські вживають заходів для встановлення та затримання третього правопорушника.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: