НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі розшукують живодерів, які понівечили собаку

В Одесі розшукують живодерів, які понівечили собаку

Читати grad.ua у  

Одеські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

До поліції звернувся місцевий житель, який знайшов бездомного собаку із пошкодженою щелепою на вулиці Святослава Ріхтера. За вказаним фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали провадження за ознаками ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу. Йдеться про жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до неї. Повідомили у прес-службі ГУ НП України в Одеській області.

Тори

Як пишуть одеські ЗМІ у покаліченого собаки на прізвисько Торі дуже роздроблена щелепа. За словами ветеринара, тваринники, швидше за все, поклали пащу тваринного петарду. У ветклініку пса доправили патрульні поліцейські. Лікарі зробили собаці КТ та провели першу операцію. Поки у собаки стан стабільний, язик не пошкоджений. Але попереду – тривала боротьба життя. Через жорстокість Торі залишиться інвалідом на все життя. Йому зробили пластику носа, поставили тимчасову гастростому і постійно на знеболюючих. Надалі собакою опікуватимуться зоозахисники.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: