НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Торговцю боєприпасами з Балти загрожує до 7 років позбавлення волі

Торговцю боєприпасами з Балти загрожує до 7 років позбавлення волі

Торговцу боеприпасами из Балты грозит до 7 лет лишения свободы
Читати grad.ua у  

Правоохоронці затримали 44-річного жителя Балти ще наприкінці лютого одразу після того, як він у власному гаражі продав співмістянину за дві тисячі гривень корпус ручної наступальної гранати та ударно-дистанційний запал. Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Боєприпаси вилучили разом із сотнею набоїв калібру 7,62 мм до бойової нарізної вогнепальної зброї, які виявили у тому ж приміщенні в ході обшуку. Патрони чоловік також зберігав з метою подальшої реалізації. Усі вибухонебезпечні предмети поліцейські скерували на дослідження, згідно з висновками якого, вони є бойовими припасами, виготовленими промисловим способом та придатними до вибуху і стрільби.

А в ході слідства поліцейські встановили причетність чоловіка ще й до вчинення шахрайства. З’ясувалося, що на початку лютого біля одного з торговельних закладів Балти він попросив у 23-річного жителя одного з сіл Балтської громади мобільний телефон нібито для здійснення дзвінка. А отримавши гаджет, зробив вигляд, що розмовляє, скористався довірливістю та неуважністю молодого чоловіка й непомітно пішов з його майном геть.

На момент вчинення тих злочинів правопорушник мав непогашену судимість за крадіжку, скоєну у Вінницькій області. Чоловіку висунули обвинувачення у шахрайстві, вчиненому повторно, а також носінні, зберіганні, придбанні та збуті  бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Йому загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Мешканець Балти продавав боєприпаси


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: