НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Напад на поліцейських: 4 жителям Одещини загрожує позбавлення волі

Напад на поліцейських: 4 жителям Одещини загрожує позбавлення волі

Нападение на полицейских: 4 жителям Одесской области грозит тюрьма
Читати grad.ua у  

Інцидент стався 7 вересня ввечері коли наряд поліції прибув до Подільської міської лікарні на виклик персоналу з проханням заспокоїти п’яних та конфліктних відвідувачів. Останні, побачивши правоохоронців, втекли на власному автомобілі. Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Автівка правопорушників була заблокована поліцейськими на одній з вулиць міста. Водія, який першим вийшов з транспортного засобу, правоохоронці попрохали надати для перевірки водійське посвідчення і документи на транспортний засіб. Чоловік вимоги проігнорував, а четверо його товаришів почали висловлюватися на адресу поліцейських нецензурною лайкою і кинулися у бійку.

Попередженням патрульного про застосування табельної зброї зловмисники знехтували. Більше того, один з них потягнувся до пістолета поліцейського, унаслідок чого був поранений у ногу. Правоохоронці наклали турнікет на кінцівку правопорушника і викликали «швидку», яка доставила його до лікарні. Під час нападу обидва поліцейських зазнали легких тілесних ушкоджень.

Слідчі повідомили чотирьом фігурантам віком від 19-ти до 24-х років про підозру у в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Суд помістив трьох чоловіків під цілодобовий домашній арешт. Ще один наразі знаходиться в лікарні через поранену ногу. Усім правопорушникам загрожує позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: