НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » На Одещині затримали батька і сина, яких підозрюють у нападі на поліцейських

На Одещині затримали батька і сина, яких підозрюють у нападі на поліцейських

В Одесской области задержали отца и сына, которых подозревают в нападении на полицейских
Читати grad.ua у  

21 квітня затримали нападників на поліцейських у Вінницькій області, які вбили 20-річного патрульного і поранили його колегу. Про це повідомив керівник Нацполіції Іван Виговський, зазначивши, що зловмисникам загрожує довічне ув'язнення.

Зловмисників було затримано за силової підтримки спецпідрозділу КОРД. Як повідомили в поліції, нападники - військові, батько і син, 52 і 26 років, відповідно. Вони обидва уродженці Вінницької області.

Поліцейський, який загинув на місці події, під час зупинки транспортного засобу, в якому перебували підозрювані, захищав напарника, на якого напали, встиг здійснити постріли і поранити зловмисників.

Обставини події та мотиви скоєного злочину встановлюються.

За фактом нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України - Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі.

Процесуальне керівництво в досудовому розслідуванні здійснює Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Нагадаємо, 20 квітня, близько 2-ї години ночі в Гайсинському районі Вінницької області співробітники поліції зупинили для перевірки автомобіль, у якому перебували двоє чоловіків. Зловмисники відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, а його напарник був поранений.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: