НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Жителя Білгорода-Дністровського затримали за незаконні оборудки з психотропними речовинами

Жителя Білгорода-Дністровського затримали за незаконні оборудки з психотропними речовинами

Жителя Белгорода-Днестровского задержали за незаконные сделки с психотропными веществами
Читати grad.ua у  

Задокументували протиправну діяльність правопорушника слідчі Білгород-Дністровського районного відділу поліції спільно з оперативниками 7-го управління Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України.

Поліцейські затримали 52-річного чоловіка за місцем мешкання відразу після збуту двох пакунків з амфетаміном загальною вагою 25 грамів, за які він отримав від покупця 10 тисяч гривень. Належність вилученого «товару» до психотропів поліцейські підтвердили на місці за допомогою експрес-тесту.

Під час обшуку у помешканні фігуранта вилучили отримані незаконним шляхом гроші, а також телефони, ваги, пакувальний матеріал, полімерну тару з ймовірно прекурсорами, скляні колби, лабораторне обладнання із залишками речовини та порошкоподібну речовину білого кольору.

Чоловіку повідомили про підозру у незаконному збуті психотропної речовини у великих розмірах. Йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: