НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі двоє робітників автобази викрали та катували свого колегу

В Одесі двоє робітників автобази викрали та катували свого колегу

В Одессе двое рабочих автобазы выкрали и пытали своего коллегу
Читати grad.ua у  

Подія сталася наприкінці травня у Пересипському районі Одеси. До цього усі троє містян працювали разом на автобазі, де в одного з них були викрадені кілька сотень доларів. 58-річний «потерпілий» підозрював у злочині 25-річного колегу, але із заявою до поліції не звернувся. Натомість через кілька місяців він вирішив разом із 33-річним приятелем «вибити» у «крадія» зізнання.

Змовившись, зловмисники призначили молодикові зустріч біля універсаму на вулиці Хуторській. А під час посиденьок силою заштовхали його в автомобіль, відвезли додому до старшого чоловіка, де прив'язали мотузкою до батареї та почали бити, вимагаючи зізнання у крадіжці. Унаслідок протиправних дій спільників, потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження.

Під ранок, коли зловмисники заснули, потерпілий розв’язав мотузку і вистрибнув із вікна квартири на третьому поверсі житлового будинку. Впавши, він отримав закриті переломи п’яткових кісток, що відносяться до категорії тілесних ушкоджень середньої тяжкості. На вулиці постраждалий попросив допомоги у перехожих, які викликали йому бригаду швидкої допомоги. Лікарі госпіталізували чоловіка і повідомили про нього в поліцію.

Правопорушників затримали, у них вилучили мотузку, мобільні телефони та інші речові докази їхніх протиправних дій. Фігурантам повідомили про підозру у викраденні та незаконному позбавленні волі людини, вчиненні групою осіб, що супроводжувалося заподіянням фізичних страждань потерпілому, а також в умисному заподіяння особі сильного фізичного болю з метою примусити її вчинити дії, що суперечать її волі, у тому числі отримати інформацію чи зізнання, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Викрали, позбавили волі та катували колегу: поліцейські повідомили про підозру двом одеситам

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді застави, яку вони вже сплатили. Згідно з чинним законодавством, правопорушникам загрожує до десяти років ув’язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: