НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Три ДТП із постраждалими сталися 2 червня в Одеській області

Три ДТП із постраждалими сталися 2 червня в Одеській області

Три ДТП с пострадавшими произошли 2 июня в Одесской области
Читати grad.ua у  

2 червня близько 16-ї години на трасі Одеса - Рені поблизу села Надлиманське, сталася ДТП. Попередньо слідчі встановили, що 35-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ під керуванням 55-річного чоловіка, що рухався попереду та здійснював поворот ліворуч. Внаслідок зіткнення сталося перекидання легкового автомобіля. У результаті травм зазнали водій ВАЗу та його 58-річна жінка-пасажир. Їх госпіталізували до районної лікарні, де чоловікові діагностували закриту черепно-мозкову травму, а жінці - перелом ноги. Водій мікроавтобуса не постраждав.

Ще одна ДТП сталася близько 19-ї години на центральній вулиці в селищі Авангард. Попередньо встановлено, що 29-річний водій автомобіля Renault Logan під час здійснення маневру перестроювання допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 20-річного городянина, що рухався сусідньою смугою в попутному напрямку. Унаслідок ДТП травми отримав мотоцикліст. Його доправили до місцевої лікарні, де медики діагностували йому перелом основи кисті та уламковий перелом стегна. Водій автомобіля не постраждав.

ДТП 3 июня 2024

У селі Троїцьке, ввечері того ж дня 23-річний водій автомобіля ЗАЗ через неуважність скоїв наїзд на 11-річного хлопчика, який рухався на велосипеді узбіччям дороги в попутному напрямку. Дитину госпіталізували до лікарні з множинними саднами, забоями, різаними ранами, переломом руки. Водій легкового автомобіля не постраждав.

ДТП 3 июня 2024 (1) 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: