НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » П'яний водій без водійського посвідчення спричинив ДТП

П'яний водій без водійського посвідчення спричинив ДТП

Пьяный водитель без водительского удостоверения спровоцировал ДТП
Читати grad.ua у  

Автопригода сталася 5 травня ввечері на вулиці Отамана Головатого. Поліцейські попередньо встановили, що 24-річний одесит, керуючи легковим автомобілем Mercedes-Benz, не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на 36-річного велосипедиста.

Потерпілого госпіталізували в міську лікарню, де йому діагностували забій легенів, двосторонній гемоторакс, травми черевної стінки, черепно-мозкову травму, компресійно-осколковий перелом хребця.

П'яний водій автомобіля не постраждав. Також з'ясувалося, що він сів за кермо не маючи водійського посвідчення, оскільки торік уже був позбавлений судом права керування транспортними засобами за нетверезе водіння.

Чоловіка поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Транспортний засіб вилучили та помістили на штрафмайданчик.

Фігуранту повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані сп'яніння, якщо вони заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України та тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до восьми років.

Вирішується питання про обрання підозрюваному судом запобіжного заходу. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: