НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » У ДТП в Ізмаїльському районі травмувалося троє жінок

У ДТП в Ізмаїльському районі травмувалося троє жінок

В ДТП в Измаильском районе: травмировались три женщины
Читати grad.ua у  

Автопригода сталася неподалік села Муравлівка Саф’янівської громади. Водійка автомобіля «Opel», рухаючись у напрямку села Приозерне, на закругленій ділянці дороги не впоралася з керуванням, виїхала з дороги і в’їхала у дерево.

Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувались кермувальниця та дві її пасажирки. Очевидець автопригоди викликав поліцію та допоміг потерпілим дістатись до лікарні. Жінкам діагностували перелами ребер та кінцівок. Поліцейські перевірили водійку на стан спʼяніння – вона була твереза.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 85 тисяч гривень або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: