НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » У ДТП під Одесою травмувалися двоє дітей та їхня бабуся

У ДТП під Одесою травмувалися двоє дітей та їхня бабуся

В ДТП под Одессой травмированы двое детей и их бабушка
Читати grad.ua у  

Аварія сталася 21 січня вдень на автодорозі сполученням Одеса – Іванівка. Попередньо поліцейські встановили, що за кермом легкового автомобіля Toyota, була жінка. Вона, рухаючись на великій швидкості в бік міста Одеса, не врахувала дорожню обстановку, не впоралася з керуванням, і машина з'їхала з дороги та перекинулася.

У салоні автомобіля перебували пасажири. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали двоє дітей, доньки жінки семи і трьох років та їхня бабуся. З різними травмами їх доправили до лікарні.

У межах кримінального провадження призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини події.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання штрафом від 51 до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: