НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Смертельна ДТП у Роздільнянському районі: водій загинув, пасажирка у лікарні

Смертельна ДТП у Роздільнянському районі: водій загинув, пасажирка у лікарні

Смертельна ДТП у Роздільнянському районі: водій загинув, пасажирка у лікарні
Читати grad.ua у  

Поліцейські розслідують обставини автопригоди, яка сталася 15 листопада, увечері в селі Кучурган. Про це повідомляє поліція Одещини.

Попередньо поліцейські встановили, що водій мікроавтобуса «Volkswagen Transporter», рухаючись у напрямку міста Роздільна, не впорався з керуванням на мокрому дорожньому покритті, виїхав за межі проїзної частини на узбіччя, де допустив зіткнення із залізобетонною опорою лінії електропередач.

ДТП

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мікроавтобуса від отриманих травм загинув на місці. Його пасажирку з різними травмами голови каретою швидкої допомоги доставили до районної лікарні.

Слідчі територіального підрозділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження правоохоронці вилучили транспортний засіб та призначили судові експертизи. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: