НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » На Одещині жінка випала з маршрутки, що їхала з відчиненими дверима

На Одещині жінка випала з маршрутки, що їхала з відчиненими дверима

На Одещині жінка випала з маршрутки, що їхала з відчиненими дверима
Читати grad.ua у  

Подія сталася на перехресті вулиці Залізничної села Вестерничани та провулка Довженкав. Поліціянти встановили, що водій маршрутного автобуса «Еталон» після закінчення посадки-висадки пасажирів на зупинці громадського транспорту продовжив рух, не зачинивши вхідні двері.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Під час повороту наліво одна з пасажирок зазначеного транспортного засобу, яка стояла біля дверей, не втрималася і випала з салону на асфальто-бетонне покриття проїзної частини. Як зазначили правоохоронці, водій одразу зупинився і жінці викликали швидку.

У лікарні постраждалій діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, тулубу, перелом скроневої кістки та ушпиталили. Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він був тверезий.

Керманичу повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілій тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України). За дане кримінальне правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідчі призначили низку судових експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: