НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Наїхав на дитину і втік: жителю Білгорода-Дністровського повідомили про підозру

Наїхав на дитину і втік: жителю Білгорода-Дністровського повідомили про підозру

Наехал на ребенка и сбежал: жителю Белгорода-Днестровского сообщили о подозрении
Читати grad.ua у  

Подія сталася на початку вересня ввечері на вулиці Лесі Українки у місті Білгород-Дністровський. Слідчі встановили, що 21-річний мопедист допустив наїзд на трирічну дівчинку, коли вона біля дому, де мама прибирала прибудинкову територію, переходила дорогу.

Після скоєного молодик не зупинився і не надав допомоги дитині, а поїхав далі.  Потерпілу батьки доставили до місцевої лікарні, де медики її обстежили і діагностували забої голови. Правопорушника розшукали його за місцем мешкання. Молодик зізнався, що поїхав з місця події, адже боявся відповідальності.

Чоловіку повідомили про підозру у завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебувала в небезпечному для життя стані і була позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, коли він сам поставив потерпілу в небезпечний для життя стан. За скоєне йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Крім того молодик буде притягнутий до відповідальності ще й за низку адміністративних правопорушень, зокрема за те, що їздив на незареєстрованому мопеді, без посвідчення водія і страхування.

Поліцейські повідомили про підозру жителю Білгорода-Дністровського, який мопедом наїхав на дівчинку


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: