НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Житель Ізмаїльського району збив 6-річну дитину і втік

Житель Ізмаїльського району збив 6-річну дитину і втік

Житель Измаильского района сбил 6-летнего ребенка и скрылся
Читати grad.ua у  

Автопригода сталася 24 серпня, близько 21-ї години у селі Фурманівка. Поліцейських та медиків про неї сповістив випадковий очевидець. Поліцейські встановили, що 18-річний місцевий житель скоїв наїзд на 6-річну дівчинку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу, і поїхав з місця події, не зупинившись. Медики госпіталізували дитину з травмою голови та перелом тазостегнового суглоба.

Протягом години правоохоронці розшукали водія. На території його домоволодіння виявили мотоцикл з механічними пошкодженнями. Молодика перевірили на стан сп’яніння, в його організмі виявили 1.0 проміле алкоголю, що у пʼять разів перевищує допустиму норму. Крім того, було з’ясовано, що у нього відсутнє водійське посвідчення. Свою втечу юнак пояснив тим, що злякався відповідальності.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Вирішується питання щодо затримання фігуранта та повідомлення йому про підозру.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк до трьох років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: