НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » П'яний водій на вантажівці травмував трьох людей

П'яний водій на вантажівці травмував трьох людей

Читати grad.ua у  

ДТП сталася ввечері 1 вересня на трасі Київ - Одеса біля села Єгорівка. Попередньо поліцейські встановили, що 35-річний водій вантажного автомобіля «MAN» під час перестроювання із середньої смуги в крайню праву не помітив легковий автомобіль «ВАЗ» під керуванням 30-річної жінки та скоїв зіткнення. Від удару легковик з'їхав у кювет. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали водійка «ВАЗу» та двоє її дітей - 10-річна донька та 14-річний син. Усю родину каретою швидкої допомоги доправили до лікарні з різними травмами.

Водія вантажівки перевірили на стан сп'яніння на місці події, він був п'яний. Допустима норма алкоголю в його організмі перевищувала майже в 13 разів.

Слідчі розпочали провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України та затримали водія вантажівки в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та обрання запобіжного заходу.

У межах провадження транспортні засоби поміщено на штрафмайданчик та призначено низку судових експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини ДТП.


Схожі новини

Коментарі

  1. Гость
    2 вересня 2024 14:37
    Посадить его,мой брат иза него в реанимации ?без ножки в критической состоянии, пожизненно гнида засадить?

СМИ Украины: