НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » П'яний водій скоїв ДТП у Березівському районі

П'яний водій скоїв ДТП у Березівському районі

Пьяный водитель совершил ДТП в Березовском районе
Читати grad.ua у  

Попередньо поліцейські встановили, що 34-річний водій легкового автомобіля Chevrolet, сів п'яним за кермо. Виїхав на зустрічну смугу, якою рухався автомобіль ВАЗ. 37-річний водій ВАЗу, намагаючись уникнути зіткнення, так само виїхав на зустрічну смугу, в яку вже повернувся водій Chevrolet, внаслідок чого сталося зіткнення.

Унаслідок аварії постраждали обидва водії та двоє пасажирів Жигулів - 58-річна жінка та 34-річний чоловік. Їх усіх із різними травмами доправили до лікарні. На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Березівського районного відділу поліції. 

У водія Chevrolet допустима норма алкоголю перевищувала у 8 разів. Йому може загрожувати позбавленням волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному судом запобіжного заходу.

У межах кримінального провадження транспортні засоби поміщено на штрафмайданчик та призначено низку експертиз. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: