НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » На Одещині п’яний водій влаштував ДТП: травмував сина та двох знайомих

На Одещині п’яний водій влаштував ДТП: травмував сина та двох знайомих

На Одещині п’яний водій влаштував ДТП: травмував сина та двох знайомих
Читати grad.ua у  

Автопригода сталася у п'ятницю о півночі на вулиці Центральній у селі Понятівка. Попередньо поліцейські встановили, що 34-річний житель Роздільнянщини, рухаючись на автомобілі «Chery Amulet» у напрямку села Кошари, не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням і допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини дороги з подальшим його перекиданням.

Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були доставлені до районної лікарні 3-річний син водія, 32-річний знайомий і його 20-річна дружина. Потерпілий чоловік у тяжкому стані. Також у салоні автомобіля знаходилися 32-річна дружина водія та 11-місячна дитина знайомих, вони дивом не постраждали, як і сам керманич.

Водія перевірили на стан сп’яніння і встановили, що він був нетверезий. Його затримали, наразі вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років, а також позбавлення права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: