НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Фотовиставка, присвячена війні, відкрилася в Одесі

Фотовиставка, присвячена війні, відкрилася в Одесі

Фотовиставка, присвячена війні, відкрилася в Одесі
Читати grad.ua у  

Виставка світлин, присвячених подіям, які починаючи з 24-го лютого змінили життя кожного українця, відкрилася в одному з арт-просторів Одеси, у культурному центрі «Юніон». Кожна із світлин наповнена емоціями та почуттями українців, які зіткнулися з жахіттями військових подій. Особливу увагу гостей виставки привернув креативний задум організаторів.

Роботи, які представлені на виставці є документальними свідками того, що відбувається наразі в Україні. Докладніше про проектпроєкт розповіла українська фотографка Майя Макєєва, вона ж є його кураторкою.

Наш архів вже містить більше 2 тис. фотограцій з різних куточків України. Ми охоплюємо географія всієї країни. Відбір йшов таким чином, щоб максимально різні були кадри у різних сферах життя. Щоб ми охопили і соцільну, і культурну і політичні зміни. Різні побутові зміни.

Виставка робіт «Українського фотощоденника» містить роботи з різних куточків України, зокрема з Бахмуту, Херсону, Київа, Харкова, Одеси. В експозицію увійшли також малюнки талановитих учнів одеських мистецьких шкіл на тему трагічних подій в Україні.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: