НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Благодійний тур «Нескорені»: перший концерт в Одесі

Благодійний тур «Нескорені»: перший концерт в Одесі

Благодійний тур Нескорені: перший концерт в Одесі
Читати grad.ua у  

Марта Ліпчей, ROXOLANA, KOLA, Енджі Крейда – відомі українські артистки завітали до Одеси з першим концертом туру «Нескорені». Чотири абсолютно різні виконавиці, але об'єднало їхнє бажання допомогти українським захисникам. 11 міст туру – щонайменше 11 протезів для бійців.

Ініціатива та організація концертів – від українського бізнесмена Андрія Мацоли та співачки Марти Липчої.

Важливо, що кожна гривня куплених квитків піде саме на протезування бійців. Тим більше, після реабілітації деякі з них планують повернутися до ладу, кажуть організатори туру.

У кожному місті туру його організатори обирають складні медичні випадки протезування. Адресна допомога буде спрямована на лікування, реабілітацію та протезування для конкретного військового з регіону, де відбуватиметься концерт.

Зібрані кошти в Одесі підуть на реабілітацію Андрія Черсака. Боєць родом із села Мардарівка Подільського району Одеської області, у Андрія дружина та маленький син, на війну пішов кулеметником.

Благодійний концерт в Одесі зібрав повний зал для глядачів. А відкривала концерт запальна Енджі Мел. Це перший виступ співачки в Одесі. Напевно, кожний українець знає її пісню «Буде тобі, вороже, так, як відьма скаже».

Географія туру досить велика. Нескорені проїдуть одинадцятьма містами України, щоб допомогти пораненим військовим повернутися до повноцінного життя. Після Одеси артисти заспівають у Хмельницькому, далі – виступ в Івано-Франківську, упродовж червня благодійний тур відвідає Ужгород, Львів, Чернівці, Вінницю, Полтаву, Київ та Рівне. А завершальний концерт відбудеться 2 липня у Луцьку.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: