НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Літературне читання п'єси «Смак сонця» акторами ТЮГу
Літературне читання п'єси «Смак сонця» акторами ТЮГу
Читати grad.ua у  

У воєнний час одесити всіма силами тримають культурний фронт, а митці об'єднуються заради спільної мети. Бібліотека та театр – як виявилося, вдале поєднання. Це довели актори Театру юного глядача, провівши читання вистави в одній із філій Централізованої міської бібліотечної системи. Зустріч відбулася у літературному кафе «ХЛАМ». Тут зібралися творчі та активні жителі міста, щоб подивитися виставу, обговорити її та просто добре провести час у дружній компанії.

Цього разу бібліокафе «ХЛАМ» відвідали артисти ТЮГу з літературним читанням п'єси «Смак сонця». Події, відображені у виставі, відбуваються у притулку, де від бомбардування ховаються два собаки, дві кішки та черепаха. Це війна, побачена очима тварин – самотніх і покинутих, але водночас незламних у своїй вірі у перемогу.

Після виступу відвідувачі бібліотеки нікуди не розходяться – актори ТЮГу вийшли поспілкуватися з глядачами, обговорити виставу та просто підтримати один одного у непростий для всіх час.

Читання спектаклю – не єдиний захід у бібліотеці. Навіть у воєнний час тут активно триває робота – для відвідувачів організовують різноманітні активності, а книжкові зали наповнені різноманітністю літератури, зокрема й української.

Вибрати книгу або потрапити на певний захід у бібліотеці можна щодня з 9.30 до 18.00, окрім вихідних.


Схожі новини

Коментарі