НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Продавали підроблену техніку відомих світових брендів

Продавали підроблену техніку відомих світових брендів

Продавали поддельную технику известных мировых брендов
Читати grad.ua у  

Двоє жителів Миколаєва організували шахрайське підприємство, вони близько року купували техніку і самостійно доукомплектовували аксесуарами та пакували товар. Продажі здійснювали через соціальні мережі Теlegram, Instagram та в магазині в Одесі.

Для привернення уваги потенційних покупців вони створили студію, де знімали рекламні відеоролики для подальшого розміщення в соцмережах.

Детективи провели 8 обшуків, унаслідок яких виявлено та вилучено підроблений смарт-годинник і ремінці до нього, ноутбуки, мобільні телефони, готівку, взуття, навушники та аксесуари до них, зарядні пристрої, картонне паковання, а також комплектувальні та обладнання для пакування товарів, що надавало контрафактним речам вигляду оригінальної продукції. Встановлюється повне коло причетних осіб до незаконної діяльності та походження товару, повідомили в Бюро економічної безпеки України.

Досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування) триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: