НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Незаконне виготовлення і продаж сигарет: в Одесі судитимуть групу осіб

Незаконне виготовлення і продаж сигарет: в Одесі судитимуть групу осіб

Незаконное изготовление и продажа сигарет: в Одессе будут судить группу лиц
Читати grad.ua у  

Детективи скерували до суду обвинувальний акт відносно організованої групи осіб за зберігання та продаж незаконно виготовленої тютюнової продукції. Повідомляє Бюро економічної безпеки України.

Як з'ясували слідчі, 27-річний організатор злочинної групи орендував приміщення в Одесі та зберігав тютюн та виготовлену контрафактну продукцію. Він здійснював поставку сировини, отримував кошти з продажу на власний банківський рахунок та розподіляв прибуток. Інші двоє учасників групи шукали клієнтів та спілкувались з ними, фасували і відправляли готову продукцію.

Надалі тютюнові вироби продавали на двох вебсайтах. Замовлення відправляли поштою по всій Україні.

За результатами обшуків детективи Теруправління вилучили понад 160 тисяч гривень готівки, майже тонну тютюну у мішках, гільзи та машинки для набивки сигарет, флакони з ароматизаторами, мобільні телефони, комп’ютерну техніку. Вартість вилучених товарів становить близько 1,4 млн гривень.

Організатору та двом учасникам організованої злочинної групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: