НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Одеситам продавали підроблені кросівки

Одеситам продавали підроблені кросівки

Одесситам продавали поддельные кроссовки
Читати grad.ua у  

До до територіального управління Бюро економічної безпеки звернулися представники трьох світових марок спортивних товарів і повідомили про продаж в Одеському регіоні підробленої продукції. Реалізація фальсифікату завдала підприємствам матеріальних збитків в особливо великих розмірах.

Під час розслідування було встановлено, що одеситка створила розгалужену мережу торгових точок продажу контрафакту в регіоні. «Брендові» кросівки оптом і вроздріб реалізовували на ринках і в торговельних центрах Одеси та області, а також в інтернет-магазинах. Бізнесвумен незаконною діяльністю займалася понад десять років.

Детективи Теруправління провели 7 обшуків у місцях зберігання та реалізації фальсифікованого спортивного взуття та вилучили майна майже на 140 млн грн. Йдеться про товари, транспортний засіб, банківські картки, комп'ютерну техніку та готівку, отриману від незаконної діяльності.

Наразі встановлюється повне коло причетних до незаконної діяльності осіб. Досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 КК України триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: