НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі рецидивіст побив і пограбував жінку 

В Одесі рецидивіст побив і пограбував жінку 

В Одессе рецидивист избил и ограбил женщину 
Читати grad.ua у  

На вулиці Семена Палія зловмисник, побачивши у перехожої шкіряну сумку. Він наздогнав жінку, вдарив її кілька разів кулаком, після чого зірвав з плеча сумку і втік.

Потерпіла звернулася до поліції, повідомивши, що незнайомий чоловік, застосувавши фізичне насильство, відібрав у неї сумочку, в якій знаходилися гроші, чим заподіяв матеріальну шкоду на загальну суму понад 22,5 тисячі гривень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили правопорушника. Ним виявився місцевий мешканець, засуджений 2022 року за грабіж до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки. Поліцейські з'ясували, що сумку він викинув, а викрадені гроші витратив.

Зловмиснику повідомили про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з насильством, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років, розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Аніта Кисенко.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: