НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині чоловік пограбував пенсіонерів та зґвалтував літню жінку

На Одещині чоловік пограбував пенсіонерів та зґвалтував літню жінку

В Одесской области мужчина ограбил пенсионеров и изнасиловал пожилую женщину
Читати grad.ua у  

Поліцейські оперативно затримали жителя Білгород-Дністровського району, який пограбував будинок літньої подружньої пари та зґвалтував господиню. Повідомляє ГУНП в Одеській області.

Після скоєного, жінка звернулася по допомогу до поліцейського офіцера громади. Попередньо правоохоронець з’ясував, що зловмисник вночі зламав вхідні двері та проник до приватного домоволодіння пенсіонерів. Погрожуючи фізичною розправою господині та її чоловіку, він почав вимагати гроші.

Втім подружня пара не бажала віддавати свої накопичення, тоді зловмисник вдарив дідуся та почав сам шукати кошти. Знайшовши у шафі 10 тисяч гривень, забрав їх та, погрожуючи фізичною розправою у разі звернення до правоохоронців, вивів літню жінку у сусідню кімнату, зґвалтував її і втік.

За декілька годин поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців через вчинення майнових злочинів. Правоохоронці вилучили у зловмисника частину викрадених грошей у сумі сім тисяч гривень, які повернули власникам. Як він пояснив, іншу частину коштів він витратив на алкоголь та продукти харчування.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у грабежі, вчиненому повторно, поєднаному з насильством, з проникненням у житло, вчиненому в умовах воєнного стану, а також у зґвалтуванні. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: