НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Розбійний напад на одеського підприємця: зловмисників затримали

Розбійний напад на одеського підприємця: зловмисників затримали

Разбойное нападение на одесского предпринимателя: злоумышленников задержали
Читати grad.ua у  

Правоохоронці отримали інформацію, що зловмисники мають намір скоїти розбійний напад на будинок підприємця з промтоварного ринку, який мешкає в одному із сіл Одеського району.

Для їх викриття було проведено слідчо-розшукові заходи. Двох громадян однієї з країн Азії було затримано безпосередньо в домоволодінні потерпілого.

Реалізуючи свій злочинний умисел, правопорушники в масках і рукавичках проникли на територію домоволодіння підприємця близько 20-ї години, коли він був сам удома. Зайшли до незамкненої оселі та, погрожуючи фізичною розправою, почали вимагати в чоловіка гроші. При собі вони мали хомути, липку стрічку, стартовий пістолет і кухонний ніж, які планували застосовувати під час скоєння розбійного нападу. Нападників затримали, їм загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Наразі слідчі клопочуть у суді про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомили в поліції, у квітні минулого року цих же фігурантів затримували за розбій на іноземку на промтоварному ринку. Тоді за клопотанням слідчих суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але згодом змінив його на нічний домашній арешт. Матеріали кримінального провадження вже перебувають на розгляді в суді, але це не завадило зловмисникам знову взятися за злочинну діяльність.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: