НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Одесит за розповсюдження наркотиків може потрапити до в'язниці на 10 років

Одесит за розповсюдження наркотиків може потрапити до в'язниці на 10 років

Одессит за распространение наркотиков может попасть в тюрьму на 10 лет
Читати grad.ua у  

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці задокументували, як одесит на вулиці Грушевського за чотири тисячі гривень продав особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, обіг якого заборонено, і психотропну речовину амфетамін, обіг якого обмежено. Речові докази поліцейські вилучили та направили на експертизу, яка підтвердила їхнє походження.

У будинку фігуранта поліцейські провели санкціонований обшук. Було вилучено 66 пакетиків та ємність із речовиною рослинного походження, шість пакетиків із кристалічною речовиною, ваги, пакувальний матеріал, а також мобільний телефон з інформацією, яка має інтерес для слідства. Наркотичний вміст речовини рослинного походження підтвердили експрес-тестом.

За незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб, у тому числі повторно, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він має право внести заставу в розмірі 181 680 грн. Чоловікові загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Слідство триває, встановлюється канал надходження наркотиків і психотропів до підозрюваного та повне коло осіб, з якими він співпрацював, повідомили в поліції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: