НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі чоловік поранив ножем двох незнайомців

В Одесі чоловік поранив ножем двох незнайомців

В Одессе мужчина ранил ножом двух незнакомцев
Читати grad.ua у  

Інцидент стався пізно ввечері в Приморському районі Одеси. Учасники конфлікту відпочивали окремими компаніями в одному з ресторанів міста, де вживали алкогольні напої. Коли двоє приятелів 32-х та 41-го року вийшли на вулицю, до них підійшов незнайомець, так само відвідувач закладу. Між чоловіками виник конфлікт, незнайомець почав наносити приятелям ножові поранення. Але отримавши удар по обличчю втік.

Очевидці події викликали «швидку», і лікарі госпіталізували постраждалих містян: одного – з ножовим пораненням трахеї, а другого – з відкритим проникаючим пораненням скроневої ділянки, переломом скроневої кістки, субарахноїдальним крововиливом. Точний перелік тілесних ушкоджень, отриманих потерпілими, і ступінь їхньої тяжкості встановлюватимуть судово-медичні експерти.

Фігуранта слідчі затримали в процесуальному порядку, а ніж вилучили та направили на експертизу. Йому повідомлено про підозру в незакінченому замаху на умисне вбивство двох осіб. Згідно з чинним законодавством, цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. За клопотанням поліції суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: