НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Дальнобійника підозрюють у вбивстві жінки

Дальнобійника підозрюють у вбивстві жінки

Дальнобойщика подозревают в убийстве женщины
Читати grad.ua у  

Поліцейські затримали далекобійника за підозрою у вбивстві жінки, тіло якої виявили 13 червня у чагарниках біля дороги на 425 кілометрі траси Київ – Одеса. Поліцейські попередньо встановили, що жінка померла від асфіксії.

За результатами слідчих заходів встановлено, що 10 червня ввечері 40-річний далекобійник із Хмельницької зупинився відпочити на стоянці автозаправної станції на 459 км траси Київ – Одеса поблизу села Нерубайське Одеського району. Там він і познайомився із потерпілою 29-річною мешканкою Полтави. Під час розмови, і розтипію алкоголю, між ними виникла суперечка, яка переросла у конфлікт. Чоловік задушив жінку, а після ночівлі, вранці, вирушив у дорогу. Проїхавши близько 35 кілометрів, зловмисник зупинив автомобіль біля села Шеметове Березовського району, викинув тіло покійної у траву біля проїжджої частини та поїхав далі у бік столиці.

Правопорушника поліцейські розшукали на Львівщині Чоловік у скоєному зізнався, його затримано. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Суд задовольнив клопотання слідчих і обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: