НОВИНИ ГРАД » Новини » Ворог атакував дронами Одесу: один загиблий, троє осіб дістали поранення

Ворог атакував дронами Одесу: один загиблий, троє осіб дістали поранення

Враг атаковал дронами Одессу: один погибший, три человека получили ранения
Читати grad.ua у  

Унаслідок ворожої атаки на Одесу ввечері 23 лютого загинула одна людина. Також троє місцевих жителів дістали важкі поранення. Одноповерховий житловий будинок було зруйновано вщент. Про це розповів голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер уточнив:

Жінка 1962 року народження має 70% опіків тіла та важкий опіковий шок, її 31-річна донька також отримала важкий опік у 10% поверхні тіла та чисельні переломи кісток. Ще одна постраждала 72-річна жінка, яка пробула під завалами майже дві години, отримала термічні опіки 40% та переломи кінцівок.

За словами війькових, БпЛА типу «Shahed», які були спрямовані з акваторії Чорного моря, здійснювали складне маневрування над прибережними населеними пунктами. Один із збитих дронів, впавши в житловий квартал Одеси, спричинив руйнування і займання в типовому одеському дворику.

Пізніше у Міськраді Одеси уточнили, що внаслідок атаки БпЛА був зруйнований одноповерховий житловий будинок в Приморському районі. І хоча пожежу оперативно ліквідовували, одна з квартир зруйнована вщент. Там загинув господар, його дружину рятувальникам вдалося дістати з-під завалів, її госпіталізовано у важкому стані. Ще двох мешканок сусідньої квартири доправили в лікарню з опіками і іншими травмами.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: