НОВИНИ ГРАД » Новини » РФ атакувала припортову територію Одещини: є руйнування і постраждалі

РФ атакувала припортову територію Одещини: є руйнування і постраждалі

РФ атакувала припортову територію Одещини
Читати grad.ua у  

У ніч проти 12 жовтня, російські терористи запустили ударні БПЛА для обстрілу України. Під час нічного нальоту «шахедів» на Одещину було знищено 10 безпілотників. На жаль, без влучань не обійшлося.

Відомо, що під ворожий удар потрапила портова інфраструктура, а також будинки мирних жителів області.  Деталі про атаку розповів очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Дрони пошкодили кілька складських будівель у припортовій зоні на півдні області. Дісталося і житловим будинкам. Усі пожежі були успішно ліквідовані рятувальниками.

За даними Кіпера, серед постраждалих 88-річна жінка. Вона отримала термічні опіки тіла, наразі поранена знаходиться під наглядом медиків у лікарні, їй надається вся необхідна допомога.

Повідомляється що «шахеди» намагалися оминути системи протиповітряної оборони, безпілотники запускали із різних напрямків і використовували складні траєкторії руху.

У пресслужбі Сил оборони півдня додали, що окремі десятка БПЛА на Одещині, ще чотири було знищено у Миколаївській області. Загалом, за даними Повітряних Сил ЗСУ, цієї ночі окупанти випустили по півдню України 33 ударні дрони, 28 із них вдалося збити.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: