НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеські комунальники отримали державні нагороди

Одеські комунальники отримали державні нагороди

Одесские коммунальщики получили государственные награды
Читати grad.ua у  

Валерій Лукашов понад 10 років працює слюсарем-сантехніком 3-го розряду виробничої дільниці №3 ЖКС «Хмельницький».

Ранок, 29 грудня 2023 року, Валерій Радомирович одним із перших опинився на місці влучення російської ракети в триповерхівку на вул. Картамишівській.

Будинок був охоплений пожежею, але там залишалися люди, які самотужки не могли евакуюватися, оскільки двері були пошкоджені та вихід заблокований.

Ризикуючи власним життям Валерій Лукашов почав евакуювати дітей, яких батьки передавали йому через вікна. А пізніше допоміг рятувальникам розблокувати вихід для евакуації людей з підвалу будинку. Президент України Володимир Зеленський особисто нагородив Валерій Лукашов медаллю «За врятоване життя».

Майстра з ремонту виробничої дільниці № 3 КП ЖКС «Фонтанський» Віктора Швеця нагороджено відзнакою Президента України «За оборону України».

Віктор Петрович понад 18 років працює в Комунальному підприємстві і зарекомендував себе як дуже відповідальна та ініціативна людина. Він брав безпосередню участь в аварійно-відновлювальних роботах і ліквідації наслідків ворожих атак на Одесу.

Відзнакою Президента України Володимира Зеленського «За оборону України» також нагороджений машиніст автогідропідіймача Комунального підприємства «Міськзелентрест» Нугзар Горелішвілі. Брав участь у відновленні критичної інфраструктури міста Херсон, аварійно-відновлювальних роботах і ліквідації наслідків ворожих атак на Одесу.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: