НОВИНИ ГРАД » Новини » РФ атакувала Одесу з повітря: є постраждалі та руйнування

РФ атакувала Одесу з повітря: є постраждалі та руйнування

РФ атаковала Одессу с воздуха: есть пострадавшие и разрушения
Читати grad.ua у  

Вночі, 17 січня, ворог атакував південні регіони ударними дронами типу «Shahed». Протягом майже 3 годин працювали підрозділи протиповітряної оборони. Повідомили у Силах оборони півдня.

Основні зусилля агресор зконцентрував на ударах по Одесі. Дрони-камікадзе заходили на критично низькій висоті з акваторії Чорного моря. На Одещині 11 дронів було збито на підльоті до узбережжя, переважна більшість впали в море.

Повідомляється, що уламками кількох збитих дронів та вибуховою хвилею було пошкоджено багатоквартирні будинки, крамниці, приватні автівки містян в Приморському районі міста. Троє людей отримали поранення, їм надано медичну допомогу.

Як розповіли у ДСНС, внаслідок ворожої атаки сталось загорання газової труби, балконів на 3-му та 4-му поверхах та квартири на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку на загальній площі 50 м2. Рятувальники евакуювали 130 осіб, на місці було розгорнуто мобільний пункт обігріву, а психологи надавали допомогу місцевим мешканцям.

Частково зруйновано фасад будинку на площі 100 м2. Вибуховою хвилею пошкоджено 8 та вогнем знищено 4 автівки. Від ДСНС залучались 14 одиниць техніки та 52 рятувальники.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: