НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі очікують шторм і перші заморозки

В Одесі очікують шторм і перші заморозки

В Одессе ожидают шторм и первые заморозки
Читати grad.ua у  

За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, в Одесі оголошено штормове попередження. Протягом доби 18 листопада очікуються пориви північно-східного вітру, 15-20 м/с. Так само жителям регіону найближчими днями варто очікувати перших заморозків, розповіла Султан Юлія, синоптик відділу метеопрогнозів Гідрометцентру Чорного та Азовського морів:

17 листопада на погоду регіону буде впливати поле відносно підвищеного тиску. очікується Хмарно з проясненнями та без істотних опадів. Вітер північно-західний, вдень південно-східний, з помірними швидкостями .Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 7-12°.

За попереднім прогнозом синоптиків на при кінці тижня очікується досить не сприятлива погода для прогулянок. Буде вітрено й дощитиме. 18 листопада, на атмосферу Одеського регіону буде впливати циклон, який зміщується з південного заходу.

Прогнозується нестійкий характер погоди з коливаннями атмосферного тиску, опадами різної інтенсивності та поривчастим вітром. очікується Хмарна погода. Помірний дощ, вдень місцями значний. Вітер південно-східний, 9-14 м/с, вдень східний, штормовий, 17-22 м/с .Температура вночі 3-8° тепла, вдень 7-12° тепла.

19-20 листопада циклон продовжує і надалі обумовлювати погоду більшої частини України.

За рахунок активної циклонічної діяльності 19 листопада очікуються помірні опади, переважно у вигляді дощу, місцями значні. 20 листопада невеликі опади, переважно у вигляді дощу.

Згідно з прогнозом синоптиків температура  повітря вночі знизиться до 2° морозу. А вдень прогріється до 5-10° тепла.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: