НОВИНИ ГРАД » Новини » До «Дії» додали мапу з пунктами незламності

До «Дії» додали мапу з пунктами незламності

До «Дії» додали мапу з пунктами незламності
Читати grad.ua у  

У додаток «Дія» додали нову функцію — відтепер можна знайти найближчий до себе пункт незламності, подивитися графік роботи та зручності, прокласти маршрут. Зазначається, що мапа інтерактивна. Також у пошуку можна фільтрувати пункти за конкретними потребами — чи є інтернет, обігрів, генератор або мобільний зв’язок.

Користуватися сервісом можна навіть офлайн, потрібно лише попередньо завантажити мапу вибраного регіону в «Дії», коли буде інтернет.

На мапі доступна інформація про пункти в усіх областях, окрім Херсонської, Донецької, Запорізької, Луганської, а також частково Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської й Миколаївської – це зробили з міркувань безпеки.

Як повідомили в Одеській ОВА, в нашій області цієї зими працюватимуть 812 «Пунктів незламності». З них повністю готові до відкриття 791 пункт, а 21 вже працює з 1 жовтня.

З пониженням температури, та у разі відключення електричної енергії впродовж двох годин будуть відкриті всі «Пункти незламності» на території області. Також чиновники обіцяють, що в цьому році всі вони будуть забезпечені інтернетом.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: