НОВИНИ ГРАД » Новини » На завтра в Одесі потрібні донори крові

На завтра в Одесі потрібні донори крові

На завтра в Одесі потрібні донори крові
Читати grad.ua у  

На 5 жовтня в Одесі велика потреба в донорах 1 (+), 1 (-), 2 (+), 2 (-), 3 (+) груп крові. Усі охочі мають попередньо зареєструватися.

Здача відбудеться в четвер 5 жовтня з 9-ї години ранку до 12:00 на Слобідці 1(+) семеро осіб. Крім того, здати кров можна також на Пироговській о 9:00. Необхідно 1(-) дві людини, 2(+) дві людини, 2(-) дві людини, 3(+) дві людини. Після реєстрації охочому здати кров зателефонують і підтвердять, що треба приходити.

До відома донорів. Мережа кінотеатрів Планета Кіно надає донорам крові, які зареєстровані на ДонорUA, промокоди, за якими можна придбати квиток на сеанс всього за 1 грн. Акція діє з 1 жовтня по 31 грудня поточного року.

За кожну підтверджену донацію крові донор отримує 100 бонусних балів, які накопичуються в його особистому кабінеті. Кожні 100 балів, отримані в будь-який період, можна обміняти на промокод. Протягом календарного місяця донор може отримати та використати лише один промокод, незалежно від кількості накопичених балів.

Акція діє у всіх містах, де є Планета Кіно (Київ, Львів, Дніпро, Харків, Одеса, Суми) і поширюється на всі технології та місця, крім RE`LUX. Отримати промокод можуть донори, зареєстровані на платформі ДонорUA з підтвердженою адресою електронної пошти та телефоном.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: