НОВИНИ ГРАД » Новини » У Міжнародному аеропорту Кишинева запроваджують підвищені заходи безпеки

У Міжнародному аеропорту Кишинева запроваджують підвищені заходи безпеки

У Міжнародному аеропорту Кишинева запроваджують підвищені заходи безпеки
Читати grad.ua у  

У зв'язку з великою кількістю паломників з Ізраїлю, які в період з 11 по 22 вересня 2023 року прямуватимуть транзитом через територію Республіки Молдова до України та назад при перетині кордону через Кишинівський міжнародний аеропорт запроваджують підвищені заходи безпеки.

У зв'язку з цим Прикордонна поліція вживе необхідних заходів для забезпечення оптимального комфорту, мирного та безпечного середовища для всіх мандрівників, повідомили на офіційному сайті аеропорту.

З 11 вересня 2023 року доступ до Міжнародного аеропорту Кишинева буде відкритий виключно для співробітників аеропорту та осіб, які беруть участь у транскордонному сполученні. Вхід до приміщень аеропорту буде дозволено при пред'явленні квитка та проїзного документа, контроль яких здійснюватимуть представники адміністрації аеропорту. Після процедури пасажир продовжить реєстрацію на маршруті, далі постане перед охороною та контролем документів з подальшим очікуванням поїздки.

Щоб допомогти відповідальним органам у розчищенні дорожнього руху - виключення пробок перед аеропортом, а також оптимізації притоку пасажирів, пасажирам пропонується прибути в аеропорт не менше ніж за 3 години до вильоту запланованого рейсу.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: