НОВИНИ ГРАД » Новини » ДСНС перевіряють школи перед початком навчального року

ДСНС перевіряють школи перед початком навчального року

ДСНС перевіряють школи перед початком навчального року
Читати grad.ua у  

Залишилося зовсім мало часу до початку нового навчального року, у шкільних приміщеннях вже тривають останні підготовчі заходи -впорядковуються території навколо шкіл та підготовлюються класні кабінети до навчання. Крім того, рятувальники та адміністрація навчальних закладів активно працюють над тим, щоб дотриматись всіх вимог пожежної безпеки. Це важливо для забезпечення безпечного навчального процесу та збереження здоров'я та життя учнів. Так, подільські рятувальники проінспектували заклади освіти району. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.

Під час заходів фахівці ДСНС звернули увагу на дотримання правил пожежної безпеки та оснащення закладів системами пожежного захисту. Зосередили свою увагу рятувальники і на наявності планів евакуації та позначок виходів на поверхах, наявність достатньої кількості вогнегасників, а також їх справність та нагадали правила їхнього використання.

У відомстві зазначили, що такі заходи підвищують рівень безпеки під час освітнього процесу для наших школярів. Перевірки будуть тривати до кінця місяця, щоб відповідальні посадові особи могли вчасно усунути виявлені недоліки та підготуватись до нового навчального року.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: