НОВИНИ ГРАД » Новини » Кінний спорт та іпотерапія в Одесі

Кінний спорт та іпотерапія в Одесі

Кінний спорт та іпотерапія в Одесі
Читати grad.ua у  

У кінно-спортивному комплексі «Аріон», незважаючи на нинішні складнощі, продовжують тренуватися та готується до змагань. Тут зібралися однодумці, які люблять коней та все, що з ними пов'язано. Серед тих, хто вперше виступить цього року – Еліна. З початку повномасштабної війни дівчина переїхала з Бердянська до Одеси. Саме тут збулася її давня мрія – професійно зайнятися верховою їздою.

Ще одна можливість зняти стрес, відновити сили та отримати заряд позитивних емоцій – це іпотерапія. Такі заняття у кінно-спортивному комплексі «Аріон», поряд із професійними тренуваннями, проводять уже кілька років.

Іпотерапія як реабілітації відома давно. А зараз набуває нової якості. Адже за допомогою коня можна не лише лікувати травми, хронічні захворювання та відновлювати військових. Іппротерапію, кажуть фахівці, сьогодні показано практично кожному українцю. Навіть просте спілкування з цими шляхетними тваринами – допомагає зняти стрес, втому, емоційне навантаження та поповнити баланс енергії.

Іппротерапія, тренування, підготовка до змагань. Підтримувати звичний ритм життя сьогодні звичайно складніше, але необхідно – впевнені фахівці. Адже результати говорять самі за себе – команда «Аріона» планує і готова взяти участь уже у всеукраїнських змаганнях.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: