НОВИНИ ГРАД » Новини » Труханов і мер Берна дискутуватимуть наприкінці квітня

Труханов і мер Берна дискутуватимуть наприкінці квітня

Труханов і мер Берна дискутуватимуть наприкінці квітня
Читати grad.ua у  

Одесити візьмуть участь у конференції у Берні Форум Ренесанс мистецтва та культури в Україні (на прикладі Одеси та Одеської області) заплановано на 26 – 27 квітня.

Окрім засідань у Берні також передбачено і on line формат проведення форуму. Заявлена мета конференції – обговорення важливості ролі мистецтва та культури у процесі відновлення України. Під час конференції заплановано презентації закладів культури Одеси та області. Окремий пункт програми – дискусія мерів Одеси та Берна.

Про що саме дискутуватимуть Геннадій Труханов та його візаві Алек фон Граффенрід не заявлено.

Мер Берна за швейцарськими мірками вважається досить самобутнім політиком. Незважаючи на почесне походження свою кар'єру починав з самих низів і в молодості фон Граффенрід доводилося заради фінансування навчання задовольнятися випадковими заробітками. Що, втім, навіть для такої багатої країни, як Швейцарія, не рідкість.

У політику мер Берна прийшов із будівельного бізнесу – очолював будівельну компанію Losinger Marazzi, яка є складовою найбільшого міжнародного будівельного конгломерату. За політичним спектром мер Берна належить до Зеленої партії Швейцарії. Мерію Берна очолює із 2017 року.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: