НОВИНИ ГРАД » Новини » «Пес Патрон»: перша благодійна марка від Укрпошти

«Пес Патрон»: перша благодійна марка від Укрпошти

«Пес Патрон»: перша благодійна марка від Укрпошти
Читати grad.ua у  

У холі одеського головпоштамту першого вересня – знову вишиковуються черги. Присутні чекають на погашення нової марки зі знаменитим сапером ДСНС псом Патроном. Очікування з усіма поділяє милий одноплемінник Патрона, Буч.

П'ятирічний джек-рассел-тер'єр на прізвисько Буч не просто однієї породи зі знаменитим Патроном, а й його родич - його тато є дідусем знаменитого українського пса, розповідає власник Віталій Малютяк. Буч має свої досягнення. Він – дворазовий чемпіон світу з дог пуллеру. До речі, цей вид спорту для собак вигадали в Україні.

Пес Патрон – співробітник ДСНС. У березні він відзначився під час розмінування на Чернігівщині. Сьогодні він уособлює роботу всіх піротехніків, розповідає речник ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко.

Нову марку присвячено всім чотирилапим, які сьогодні разом із людьми захищають Україну - розповідає директор Одеської філії Укрпошти Сергій Дрозд. Частину грошей від продажу марки планують направити на придбання спеціальної техніки для розмінування.

Загалом на одному аркуші – вісім штук марок, і коштує це 248 гривень. Загальний тираж нової марки – один мільйон аркушів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: