НОВИНИ ГРАД » Новини » Доброго вечора ми з України: в Одесі погасили нову марку від Укрпошти
Доброго вечора ми з України: в Одесі погасили нову марку від Укрпошти
Читати grad.ua у  

У четвер біля головного поштамту знову багатолюдно. Сьогодні тут - гасіння нової марки «Доброго вечора, ми з України». З початку повномасштабного вторгнення багато одеситів спробували себе в ролі колекціонерів. Олександр має всі три так звані воєнні марки. Чоловік вважає, що трактор, зображений на марці, є символом сміливості українського народу.

На марці зображено трактор з українським прапором, який на заході сонця повільно, але впевнено буксирує через поле російський танк із ворожою символікою. Малюнок виконаний у кольорах державного прапора.

Марку погасили директор одеської філії укрпошти Сергій Дрозд спільно з директором обласного департаменту аграрної політики Аллою Стояновою.

Продаж стартував о 8-й ранку. Тираж нової марки - 5 млн, 3 із них – це українська внутрішня марка та 2-а млн - зовнішня, яку можна відправляти за кордон, - розповідає директор Одеської філії Укрпошти Сергій Дрозд.

Малюнок для марки обрали шляхом голосування на порталі Дія Наступною воєнною маркою буде знаменитий сапер - пес Патрон. Також Сергій Дрозд розповів, що незабаром вийде «власна марка» зі знаменитим одеським котиком. І сьогодні в холі головпоштамту один із авторів котів малював картину, яку продадуть на аукціоні. Частину виручених коштів передадуть на благодійність, частину – на друк майбутньої марки
Які саме котики будуть зображені на марці – поки що секрет.


Схожі новини

Коментарі