НОВИНИ ГРАД » Новини » 16-го серпня стартує додаткова сесія мультитесту

16-го серпня стартує додаткова сесія мультитесту

16-го серпня стартує додаткова сесія мультитесту
Читати grad.ua у  

16-го серпня розпочнеться друга сесія мульти предметного тесту. Триватиме вона до 20-го числа. Взяти участь в іспиті зможуть абітурієнти, які зареєструвалися, але не змогли потрапити на першу сесію. Розповідає Анатолій Анісімов, директор регіонального центру оцінки якості освіти.

Одна із причин, чому майбутні студенти не змогли здати мультитест у першу сесію –  перерви на сигнали повітряної тривоги. І якщо іспит відбувався у другу зміну, а тривога все не закінчувалася – учасників відпускали додому, щоб усі встигали дістатися до початку комендантської години. У такому разі їм дозволено прийти на додаткову сесію.

Ще одну сесію організували для тих абітурієнтів, які з тієї чи іншої причини не встигли зареєструватися на мультитест. Здебільшого це школярі з тимчасово окупованих територій. Для них  передбачили додаткові дати реєстрації. На це було відведено три дні із 12 по 15 серпня.

Нагадаємо, за результатами першої сесії мультитесту - цього року рекордна кількість абітурієнтів склала іспит на найвищий бал.

Українські абітурієнти складали мультитест у 32-х країнах світу. За кордоном для цього підготували спеціальні кабінети, щоб школярі, які у зв'язку з війною евакуювалися з країни, нарівні з рештою могли взяти участь у тестуванні.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: