НОВИНИ ГРАД » Новини » Опалювальний сезон в Одесі розпочнеться у листопаді

Опалювальний сезон в Одесі розпочнеться у листопаді

Отопительный сезон в Одессе
Читати grad.ua у  

У свою чергу, директор КП «Теплопостачання міста Одеси» Валерій Іванов зазначив, що станом на сьогоднішній день підготовлені до роботи всі котельні, що знаходяться на балансі підприємства. За його словами:

Згідно з графіком, виконано опресування поверхонь нагріву всіх котлів котельних підприємства, усунуто виявлені пошкодження по всіх котельнях, виконано гідравлічне опресування всіх теплових мереж.

Ганна Позднякова також наголосила, що тариф для побутових споживачів залишається на рівні, який був встановлений на 24 лютого 2022 року, і становить 1813 грн/Гкал.

Щодо безпосередньої дати старту запуску котелень у роботу, то згідно з чинним законодавством опалювальний період починається після відповідного розпорядження Одеського міського голови, якщо протягом трьох діб середньодобова температура зовнішнього повітря становить +8 градусів Цельсія і нижче. За таких температурних показників підприємство почне забезпечувати теплом спочатку соціальні об'єкти, згодом – побутових споживачів. Якщо орієнтуватись на дані Гідрометцентру, можна констатувати, що опалювальний сезон в Одесі розпочнеться у листопаді, зазначила чиновник.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: