НОВИНИ ГРАД » Новини » Опалювальний сезон в Одеському регіоні планують розпочати з 1 листопада

Опалювальний сезон в Одеському регіоні планують розпочати з 1 листопада

Опалювальний сезон в Одеському регіоні планують розпочати з 1 листопада
Читати grad.ua у  

Рівень готовності об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери в Одеському регіоні становить 100%. Про це заявив заступник директора департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОДА Володимир Карпич.

За його словами, опалювальний сезон в Одеській області планують розпочати з 1 листопада, відповідно до погодних умов і середньодобових показників за три доби поспіль нижче +8 градусів.

В Одеській ОВА так само поінформував, що в області проведено інвентаризацію наявності генераторів на життєво важливих об'єктах інфраструктури та соціальної сфери. Об'єкти централізованого водопостачання забезпечені генераторами на 86%, котельні централізованого теплопостачання - на 97%, школи - 90%, дитсадки - 75%, лікарні (стаціонари, пологові будинки) - 99%.

До роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 1315 котелень, 1908 кілометрів теплових мереж, 248 об'єктів водопостачання, 8867 багатоквартирних житлових будинків, 489 дитячих садочків, 623 навчальні заклади та 399 закладів охорони здоров'я.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: