НОВИНИ ГРАД » Новини » Погода в Одесі: оксамитовий сезон у розпалі

Погода в Одесі: оксамитовий сезон у розпалі

Погода в Одессе: бархатный сезон в разгаре
Читати grad.ua у  

Останні дні вересня обіцяють бути сухими та досить теплими. Мінлива хмарність та туман вночі та вранці, які пануватимуть на Одеській області, лише підкреслить атмосферу оксамитового сезону.

На 27 вересня синоптики Гідрометцентру Чорного та Азовського морів прогнозують по Одесі та області мінливу хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман, повітряні потоки південні, з помірними швидкостями 9-14 м у с. Температурні характеристики вночі по області + 14 –19 °С. Вдень до 28 тепла. В Одесі вночі та вранці слабкий туман. Температура вночі +17-19 °С. Вдень 23 – 25 °С. Температура морської води 20 –21°С.

28 – 29 вересня утримається мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер південний вдень 29 вересня з переходом на північний 7 – 12 м/с, температура повітря вночі 13 – 18 °С. Вдень 22 – 27 °С.

На початок жовтня метеорологи прогнозують поступове зниження температурних показників як вдень, так і вночі. Крім того, можливі вже незначні опади. 30 вересня та 1 жовтня невеликий дощ. Температура вночі 10 – 15 °С. Вдень 17 – 22 °С.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: