НОВИНИ ГРАД » Новини » Трамвай №7 курсуватиме за укороченим маршрутом

Трамвай №7 курсуватиме за укороченим маршрутом

Трамвай №7 будет курсировать по укороченному маршруту
Читати grad.ua у  

Одеський трамвай «Північ-Південь», який з'єднує селище Котовського і Таїрова через центр міста, тимчасово змінить маршрут через дренажні роботи на узвозі Маринеско. Про це повідомив директор комунального підприємства «Одесміськелектротранс» Микола Литовчук.

Роботи з дренажу схилу почнуться вже у вересні. Під час ремонту трамвай курсуватиме за скороченою схемою руху, до Пересипського мосту і до Старосінної площі. На який час буде перекрито рух, стане зрозуміло по ходу робіт, зазначив директор підприємства.

У зв'язку з ремонтними роботами на площі Толбухіна змінять маршрути деякі одеські трамваї, повідомили в Одеській міськраді.  З 19:00 6 вересня і до закінчення ремонтних робіт буде тимчасово припинено рух трамвайного маршруту №13. Трамвай за маршрутом №7, поки не розпочнуться роботи на узвозі Маринеско, курсуватиме від Паустовського до 2-ї станції Люстдорфської дороги. А на ділянці від 11 до 16 ст. Люстдорфської дороги тимчасово курсуватимуть два вагони за маршрутом №7 і один - за маршрутом №27.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: