НОВИНИ ГРАД » Новини » Укрзалізниця запустила особливий потяг, який курсує від Одеси до Краматорська

Укрзалізниця запустила особливий потяг, який курсує від Одеси до Краматорська

Укрзализныця запустила особый поезд, курсирующий от Одессы в Краматорск
Читати grad.ua у  

До Краматорська з Одеси прибув потяг «Жовта стрічка». Акція спрямована на підтримку всіх українців, які лишаються жити на окупованих територіях. Про це повідомили на Facebook-сторінці УЗ.

В Україні курсує унікальний потяг_1

Потяг «Жовта стрічка» - прояв підтримки і знак, що ми не забуваємо про всіх українців, які залишилися в окупації та чинять спротив. Щодня тисячі активістів і активісток руху «Жовта стрічка» на всіх тимчасово окупованих територіях продовжують чинити спротив. Малими героїчними вчинками з ризиком для власного життя вони борються за повернення України та нагадують окупантам, що це - українська земля, - зазначили в Укрзалізниці.

В Україні курсує унікальний потяг_2

Жовту смугу на зовнішній стороні потягу прикрасили назвами тимчасово окупованих українських міст та сіл. Окрім цього у вагонах встановили спеціальні поштові скриньки, в яких кожен охочий може лишити своє послання українцям, які лишаються в окупації.

В Україні курсує унікальний потяг

В УЗ закликають громадян робити фото на фоні вагонів, ділитися в соцмережах із хештегом #ПотягЖовтаСтрічка і лишати послання українцям на окупованих територіях за допомогою спеціальної пошти у вагонах.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: