НОВИНИ ГРАД » Новини » Маріупольці провели в Одесі акцію протесту

Маріупольці провели в Одесі акцію протесту

Мітинг маріупольців у Одесі
Читати grad.ua у  

Проти псевдореферендумів, які проводить у ці дні росія на окупованих територіях, відбуваються мітинги по всій Україні. Участь у них насамперед беруть переселенці з цих територій. В Одесізнімальна група ТРК «ГРАД» зустрілася з протестуючими маріупольцями.

Понад двісті тисяч жителів Маріуполя були змушені залишити своє рідне місто, рятуючись від російської агресії. Юлія, переселенка, розповідає: її головною метою було – вивезти маленьку доньку в безпечне місце, а також зберегти життя своїй дитині, яка ще не народилася.

До Одеси жінка з дитиною приїхали наприкінці березня. Юлія народила здорового малюка, потроху почали облаштовуватись у місті. Проте залишатись тут надовго дівчина не збирається і сподівається, що вже скоро зможе повернутися додому – до українського Маріуполя.

Акція «Стоп фейковому референдуму» проходить ще у 12-ти інших містах України. Люди, яким довелося залишити рідні будинки, намагаються донести усьому світу свою позицію – вони хочуть жити в українському Херсоні, українському Луганську та Донецьку, і, звичайно ж, в українському Маріуполі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: